Coleslaw er et rigtig skønt alternativ til den grønne salat – især nu hvor grill sæsonen er sat ind. Det tager ikke lang tid at lave, og smager skønt også i en sandwich dagen efter.
Versionen her er med en ret kalorielet dressing. Jeg lavede den denne gang med en hjemmelavet rababereddike (få opskriften her) og en hjemmelavet løvstikkesalt (få opskriften her).
♡ Tak fordi du læste med på Hverdagsro.dk ♡
Du kan altid blive opdateret på de sidste nye opskrifter fra bloggen på FACEBOOK og på BLOGLOVIN
Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til opskriften, er du meget velkommen til at stille dem i kommentarfeltet under opskriften.
Coleslaw
Ingredienser
- 1 lille spidskål (eller et halvt hvidkål)
- 1 rødt æble
- 3 gulerødder
Dressing:
- 1 spsk let mayonnaise
- 1 dl græsk yoghurt 2%
- 3 spsk æbleeddike eller lignende
- 3 spsk sukker
- 1 tsk urtesalt (jeg brugte løvstikkesalt)
Sådan gør du
-
Start med at røre dressingen sammen.
-
Snit spidskålet fint, og riv gulerødder og æble groft.
-
Bland grønsager og dressing godt, og sæt i køleskab min. 10 minutter inden servering.