Når man inviterer gæster til grillmad er det lækkert at kunne starte med nogle små “happere” der kan pirre smagsløgene lidt inden middagen. Her kommer opskriften på en virkelig nem én af slagsen, nemlig oliven med chorizo. De er også super lækre som snack til et glas vin. De laves direkte på grillen på en smedejernsplade (altså ikke i foliebakke), så man skal lige holde godt øje med dem da de hurtigt kan blive sorte.
Find masser af andre lækre grillretter lige her
♡ Tak fordi du læste med og velbekomme ♡
Oliven med chorizo på grill
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 2 minutter
Samlet tid 12 minutter
Ingredienser
- 1 glas store grønne oliven uden sten
- 1 pakke chorizo pølse i skiver
- runde tandstikkere
Sådan gør du
-
På hver skive chorizo placeres en grøn oliven.
-
Fold pølsen op omkring olivenen fra begge sider, og luk med en tandstikker.
-
Grilles ganske kort tid direkte på grill risten. Hold godt øje med dem, da de lynhurtigt får for meget.