Home Desserter Klatkager
Klatkager

Risengrød er godt. Klatkager er næsten bedre 🙂  Til dem der ikke allerede kender til den gode gamle kending klatkager, så er det dybest set pandekager, der minder om de amerikanske, men som er tilsat risengrød. Risengrøden giver klatkagerne en helt speciel lækker konsistens, og gør selvfølgelig også at de mætter ekstra. Bag dem uden sukker, og servér dem til frokost med f.eks. lidt græsk yoghurt og en gulerodssalat til. Eller lav den søde version, og servér dem som en lækker eftermiddagssnack med f.eks. marmelade til. Vi fik dem denne gang til aftenkaffen, på en dag hvor aftensmaden havde været på den lette side.

Lav dine klatkager med rester af risengrøden – enten en hjemmelavet eller én af de færdige fra supermarkedet.

Find opskrift på risengrød lige her.

 

♡ 1000 tak fordi du læser med på Hverdagsro ♡

Tina

Du kan altid blive opdateret på de sidste nye opskrifter fra bloggen på FACEBOOK og på BLOGLOVIN

Klatkager

Der bliver ca. 6 store eller 10 små klatkager ud af portionen.

Samlet tid 20 minutter
Antal 6 stk
Forfatter Hverdagsro.dk

Ingredienser

  • 500 g risengrød
  • 2 æg
  • 2 dl hvedemel
  • 2 tsk sukker
  • 1 spsk rapsolie
  • evt. 1 tsk vaniljepulver
  • evt. saft af en halv appelsin
  • smør til stegning

Sådan gør du

  1. Bland alle ingredienserne sammen i hånden med en ske.

  2. Smelt smørret på en pande, og steg klatkagerne ved middel temperatur.

  3. Servér med f.eks. hindbærmarmelade.

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment

Opskrift Vurdering