Home KageopskrifterCookies og småkager Peanutbutter cookies

Peanutbutter cookies

Peanutbutter cookies

Jeg har ret så længe haft et glas crunchy peanutbutter stående i spisekammeret. Faktisk kunne jeg (da jeg for rigtig mange år siden boede et år i USA) vældig godt lide en peanut butter & jam sandwich.  Altså, toastbrød smurt med peanutbutter og rød marmelade. Det lyder ikke specielt sundt, og det er det heller ikke! Jeg har ikke spist det siden 1985, og tror heller ikke jeg kommer til det igen 🙂

Men altså, glasset stod der og tiggede nærmest om snart at blive brugt, så sønnen og jeg tog tyrene ved hornene og fik bagt en omgang lækre peanutbutter cookies, som er både søde og lidt salte på samme tid. Virkelig godt! Husk at tage dem ud af ovnen mens de stadig ser en anelse ufærdige ud – så undgår du at de bliver tørre, men at de derimod får den der chewy midte der er så god!

♡ Tak fordi du læser med på Hverdagsro.dk ♡

Tina

Du kan altid blive opdateret på de sidste nye opskrifter fra bloggen på FACEBOOK og på BLOGLOVIN

Peanutbutter Cookies

Køkken Amerikansk
Bagetid 12 minutter
Antal 30 stk
Forfatter Tina

Ingredienser

  • 125 g smør eller margarine
  • 150 g sukker
  • 50 g farin
  • 1 æg
  • 175 g peanutbutter (gerne den crunchy / grove)
  • 150 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • lidt fint salt
  • 1 dl salte peanuts

Sådan gør du

  1. Pisk den bløde smør/margarine med sukker og æg til du har en lys blanding.

  2. Tilsæt peanutbutter, og dernæst alle de tørre ingredienser.

  3. Bland til sidst de hele salte peanuts i dejen.

  4. Sæt dejen på en bageplade m. bagepapir på. Hver cookie skal være på størrelse cirka med en lille golfkugle. Eller deromkring 🙂 Sæt dem ikke for tæt, da de vil flyde ud. Det er ikke nødvendigt at trykke dejkuglerne flade inden bagning.

  5. Bages ved 180 grader (ingen varmluft) i ca. 12 minutter. Tip: Tag kagerne ud når kanten har fået farve, men overfladen stadig ser noget ubagt ud. Så er de klar!

  6. Lad dem køle af på en bagerist, og fyld i kagedåse når de er helt kolde.

 

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment

Opskrift Vurdering