Du kender garanteret den gode gamle coleslaw. Men hvad med Arkansas Slaw? Der findes rent faktisk et hav af lækre slaws af forskellige slags. De ligner næsten alle hinanden på ét punkt, nemlig at de har fintsnittet hvidkål som basis. Det gælder også for Arkansas slaw’en. Opskriften fik vi for en del år siden i USA, og den har fulgt os lige siden.
Vi har ofte lavet Arkansas Slaw til diverse grillmad, og især i en burgerbolle med enten porchetta eller pulled pork smager det helt forrygende. Dressingen røres med bl.a. æbleeddike, som tilfører slaw’en en rigtig lækker syre.
♡ Tak fordi du læser med på Hverdagsro.dk ♡
Du kan altid blive opdateret på de sidste nye opskrifter fra bloggen på FACEBOOK og på BLOGLOVIN
Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til opskriften, er du meget velkommen til at stille dem i kommentarfeltet under opskriften.
Arkansas Slaw
Ingredienser
- 0,5 hvidkål
- 1 lille løg
- 1 rødt æble
- 2 stænger bladselleri
Dressing:
- 1 dl. let mayonnaise
- 3 spsk æbleeddike
- 3 spsk sukker
- 1 tsk sellerisalt
- 1 tsk sort peber
Sådan gør du
-
Start med at lave dressingen - mix alle ingredienserne sammen.
-
Snit hvidkålet fint. Riv æblet (eller skær det i små tern), hak løget fint, og snit bladselleri stænglerne fint.
-
Bland alle grønsager sammen, og mix godt med dressingen.
-
Lad slaw'en stå i køleskab mindst 10 minutter (gerne længere) inden servering.