Kreoler remoulade er en remoulade lignende sauce der serveres i USA’s sydstater, f.eks. til stegte grønne tomater, eller andre friturestegte grønsager. Den smager virkelig dejligt, men minder ikke så voldsomt meget om den gule remoulade vi kender herhjemme fra. Dels er den ikke gul, og dels er den stærkere end den vi kender, da den er tilsat bl.a. sennep og chilisauce.
Den smager fantastisk også som tilbehør til en almindelig kartoffelmad!
Du finder opskriften på stegte grønne tomater lige her
♡ Tak fordi du læste med og velbekomme ♡
Kreoler remoulade
Forb. tid 10 minutter
Samlet tid 10 minutter
Antal 4 pers.
Ingredienser
- 2 dl. let mayonnaise
- 1 dl. finthakkede cornichoner eller almindelige syltede agurker
- 3 spsk citronsaft
- 3 spsk chilisauce
- 1 spsk dijon sennep
- 1 spsk hakkede kapers
- 1 fed hvidløg presset
- 1 tsk grøn tabasco sauce
- 0,5 tsk Worchistershiresauce
- 0,25 tsk paprika
- 0,25 tsk cayennepeber
- 3 spsk hakket persille
- salt + peber
Sådan gør du
-
Alle ingredienserne røres sammen, og trækker en halv times tid inden servering.