Hvidløgs flutes er et lækkert tilbehør til masser af retter, som f.eks. kylling og diverse fra grillen. Det er super nemt at lave, og bliver faktisk bedst (synes jeg) hvis du køber de færdige miniflutes på frost, i stedet for at bage selv! Man kan også opgradere til dem fra bageren, men altså helt ærligt – dem fra frost er helt ok her!
På en travl hverdag er det et virkelig lækkert tilbehør til masser af retter.
Servér f.eks. dine hvidløgs flutes til:
Barbecue kylling
♡ Tak fordi du læste med og velbekomme ♡
Hvidløgs flutes
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 20 minutter
Antal 4 pers.
Ingredienser
- 10 frosne miniflutes
- 0,5 pakke smør
- 2 fed hvidløg
- et bundt frisk persille
Sådan gør du
-
Skær 3 dybe riller i hvert flute på den korte led. Du skal skære ned, så der ca. er 1 cm ned til bunden, så flutet ikke falder fra hinanden.
-
Rør en hvidløgssmør af smør, presset hvidløg og hakket persille.
-
Smør ca. 1 spsk. hvidløgssmør ind i hvert af de skårne riller i brødene.
-
Sæt på en bageplade med bagepapir under.
-
Bages ved 200 grader i ca. 5-10 minutter til de har fået farve.