Er du på jagt efter én af de der nemme, hurtige og relativt billige hverdagsretter, der kan pifte en grå mandag op, og få familien til at tro virkelig har gjort sig umage med aftensmaden? Og, nå ja, en ret der selvfølgelig smager helt suverænt godt og ikke er svær at lave? Så har du mandagssvaret lige her.
Hverdagssalat med sprød kylling er super nemt at lave, smager fantastisk – og er altså bare en helt fantastisk lækker hverdagsret. Ikke mere at sige om den ting. Færdig. Punktum. Bare prøv det!
♡ 1000 tak fordi du læser med på Hverdagsro ♡
Du kan altid blive opdateret på de sidste nye opskrifter fra bloggen på FACEBOOK og på BLOGLOVIN
Hverdagssalat med sprød kylling
Ingredienser
Kyllingen:
- 2 store kyllingebryster
- 4 spsk pankorasp
- 1 tsk stødt chili
- 1 tsk groft salt
- friskkværnet peber
- 1 æg
- 1 dl revet cheddar ost
Dressing:
- 2 dl græsk yoghurt 2%
- 1 tsk groft salt
- 1 spsk citronsaft
- 1 tsk grøn tabasco sauce
- friskkværnet peber
Salat 1:
- 1 dåse majs
- 1 dåse sorte bønner
- 1 rød peber
- 1 lime (saften heraf)
- salt, peber
Salat 2:
- 3 gulerødder (groft revne)
- 1 granatæble (kernerne)
Desuden:
- Salte nacho chips
Sådan gør du
Kylling:
-
Skær kyllingen i tern á ca. 2x2 cm.
-
Lav en paneringsblanding af rasp og krydderier. Vend kyllingen først i sammenpisket æg, og derefter i raspblandinge. Læg kyllingestykkerne på en bageplade m. bagepapir på.
-
Drys kyllingestykkerne med revet cheddar ost.
-
Kyllingen bages i ovnen v. 225 grader i ca. 10 minutter.
Dressingen:
-
Bland alle ingredienser, og sæt dressingen i køleskab til den skal bruges.
Salaterne:
-
Bland ingredienserne til de to salater, og servér.
-
Det hele serveres med salte nacho chips.