Snobrød hører sommeren til, og hjemme hos os synes vi alle (små som store) at det er noget af det hyggeligste man kan lave sammen på en lun sommeraften. Vi plejer at dyppe de nybagte snobrød i ketchup, men man kan også sagtens gå den søde vej og dyppe i en lækker marmelade.
Opskriften her er på helt klassiske snobrød, uden dikkedarer af nogen slags. Vi har lavet dem et hav af gange, og de lykkes til UG hver gang.
LÆS OGSÅ:
Opskrift på italiensk inspirerede snobrød
♡ 1000 tak fordi du læser med på Hverdagsro ♡
Du kan altid blive opdateret på de sidste nye opskrifter fra bloggen på FACEBOOK og på BLOGLOVIN
Snobrød
Ingredienser
- 25 g smør eller margarine
- 2,5 dl mælk
- 25 g gær
- 1 tsk sukker
- 2 tsk salt
- 400 g hvedemel
Sådan gør du
-
Smelt smørret og hæld mælken heri, så blandingen bliver håndvarm. Hæld det op i en røreskål.
-
Oplæs gær i mælken. Tilsæt salt og sukker, og ælt herefter melet i lidt ad gangen.
-
Lad dejen hæve tildækket ved stuetemperatur 1-2 timer.
-
Del dejen i 6 lige store dele, og tril hver del til en pølse der herefter snoes rundt om en snobrødspind.
-
Tip: Lad bålet blive til gløder inden du starter med at bage dine snobrød.