Sommervejret har sat ind for fuldt skrald igen, så hos os er grillen er tændt og menuen står på nemme sommerretter. En rigtig lækker ret er grillet krydret kylling, som smides i en mexikansk pandekage sammen med revet ost, salat, lidt almindelig tomatsalsa – og så denne skønne æblesalsa! Det er nemt og hurtigt lavet, og giver den der skønne sødmefyldte smag der passer så stjernegodt til en godt krydret kylling. Salaten kan også sagtens serveres som alternativ til en almindelig salat til diverse andet stegt kød.
Dressingen indeholder limesaft, så selv om du eventuelt har salsaen stående på border et stykke tid vil æblerne ikke blive mørke.
♡ 1000 tak fordi du læser med på Hverdagsro ♡
Du kan altid blive opdateret på de sidste nye opskrifter fra bloggen på FACEBOOK og på BLOGLOVIN
Æblesalsa
Perfekt tilbehør i f.eks. tacos med kylling
Ingredienser
- 3 røde æbler
- 2 forårsløg
- 1 lille rødløg
- 1 dl granatæblekerner
Dressing:
- 1 spsk akacie honning
- 1 lime (saften heraf)
- 1-2 tsk eddike (jeg bruger rabarbereddike, balsamico el.lign.)
- friskkværnet sort peber
Sådan gør du
-
Skær æblerne i fine tern (behold skræl på), snit forårsløg fint, og hak rødløget fint. Bland det hele sammen med granatæblekernerne (hold lidt tilbage til pynt).
-
Mix ingredienserne til dressingen og hæld den over. Bland godt.
-
Lad salsaen hvile 10-15 minutter inden servering.