Home Desserter Chokoladepandekager

Chokoladepandekager

Chokoladepandekager

ALLE elsker pandekager. Og ALLE elsker chokolade. Så chokoladepandekager må da være noget nær det helt optimale i en optimal verden, eller hvad? De er i hvert fald et hit hjemme hos os 🙂

Vi serverede dem denne gang med en kugle vaniljeis til, lidt smeltet mørk chokolade over, og så ellers et godt drys hakkede pistacienødder. Mums.

Læs også: Opskrift på klassiske pandekager

 

♡ 1000 tak fordi du læser med på Hverdagsro ♡

Tina

Du kan altid blive opdateret på de sidste nye opskrifter fra bloggen på FACEBOOK og på BLOGLOVIN

Chokoladepandekager

Samlet tid 30 minutter
Antal 4 personer
Forfatter Hverdagsro.dk

Ingredienser

  • 25 g kakao
  • 150 g hvedemel
  • 4 tsk sukker
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 1 knivspids fint salt
  • 3 små æg (eller 2 store)
  • 2 dl mælk
  • 1 usprøjtet appelsin (skal + saft skal bruges)
  • 2 spsk rapsolie

Til stegning:

  • smør

Serveres med:

  • 50 g smeltet mørk chokolade
  • 2 spsk hakkede pistacienødder
  • vaniljeis

Sådan gør du

  1. Bland først alle de tørre ingredienser til pandekagedejen.

  2. Tilsæt æg, mælk, fintrevet appelsinskal, appelsinsaft og rapsolie og bland det hele med en håndmixer.

  3. Lad gerne lige dejen hvile 15 minutter inden pandekagerne bages.

  4. Bag pandekagerne på en pande - der går ca. 1 lille dl til hver.

  5. Servering: Fold pandekagen sammen til en trekant, læg en kugle vaniljeis over, "drys" med smeltet chokolade (gøres lettest med en teske), og drys med hakkede pistacienødder.

Du vil måske også kunne lide

Leave a Comment

Opskrift Vurdering