Chokoladebrud er supernemt at lave, og én af de små godbidder der er så lækre hvis der f.eks. kommer gæster til kaffe. Det ser lækkert og hjemmelavet ud, og smager fantastisk. Chokoladebrud kan varieres næsten i det uendelige. Varianten her er med hvid chokolade, men du kunne også sagtens bruge enten lys eller mørk. Og der er masser af alternativer til fyld – prøv f.eks. også:
- Nødder
- Syltet appelsinskal
- Mini skumfiduser
- Tørrede hindbær eller kirsebær
- Knuste pebernødder
- Sølvkugler
- Knuste bolchestokke
- Rosiner
- …. kun fantasien sætter grænser
♡ 1000 tak fordi du læser med på Hverdagsro ♡
Du kan altid blive opdateret på de sidste nye opskrifter fra bloggen på FACEBOOK og på BLOGLOVIN
Chokoladebrud
Ingredienser
- 200 g hvid chokolade
- lidt mørk chokolade
- 1 håndfuld tørrede tranebær
- 1 håndfuld grofthakkede usaltede pistacienødder
- lidt flagesalt
Sådan gør du
-
Smelt den hvide chokolade, og hæld den i en skål med flad bund, foret med bagepapir.
-
Drys tranebær og grofthakkede pistacienødder over, og drys lidt flagesalt på til sidst. Sæt i køleskab i ca. 30-40 minutter.
-
Smelt den mørke chokolade og dryp det over den hvide chokolade i en tynd stråle (gøres lettest med en ske). Sæt i køleskab igen til chokoladen er helt stivnet - gerne til næste dag.
-
Tag ud af formen, og bryd chokoladen i grove stykker.