Lige nu er det højsæson for grønkål. Grønkålschips er sprøde og lækre, og tilmed supernemme at lave! Og så er de et sundt og lækkert alternativ til andre former for chips. Spis dem som de er, eller dyp dem i din favorit dip, aioli eller en dressing. Vi fik dem denne gang som tilbehør til aftensmaden, og der er de også super lækre.
God fornøjelse!
♡ 1000 tak fordi du læste med på Hverdagsro i dag ♡
Du kan altid blive opdateret på de sidste nye opskrifter fra bloggen på FACEBOOK og på BLOGLOVIN
Grønkålschips
- sprøde og lækre chips lavet i ovnen
Ingredienser
- 300 g frisk grønkål
- 3-4 spsk olivenolie
- 1 spsk groft salt (gerne flagesalt)
Sådan gør du
-
Skyl grønkålen grundigt, fjern den tykke midterribbe, og riv bladene i grove stykker (ca. 4 x 4 cm). Læg alle bladene i et rent viskestykke og lad dem tørre lidt.
-
Læg dem over på en bageplade med bagepapir på. De skal kunne ligge i et enkelt lag. Sprinkl med olivenolie og drys med salt, og vend det hele godt rundt (Tip: gøres lettest med fingrene).
-
Bages ved 160 grader varmluft i ca. 15 minutter. Hold øje med dem, så de ikke bliver for mørke!