Home Brødopskrifter Pizzasnegle

Pizzasnegle

Pizzasnegle

Pizzasnegle er altid et hit hos både store og små! De er geniale at have i fryseren, så de er lige til at tage op hvis madpakken skal peppes lidt op. Eller til børnefødselsdagen. Eller….. Denne gang bagte vi en ordentlig badulje i går, for datteren her 17 års fødselsdag i dag og har inviteret gæster til fest i aften. Og lur mig om ikke de sagtens kan spise en snegl eller to – teenagere eller ej 🙂

Hos os kan vi godt lide tomatpuré som bund i sneglene, men synes man det har for kraftig en smag kan man også sagtens bruge f.eks. en færdiglavet pizzaspread. Det må bare helst ikke være for flydende.

Velbekomme!

LÆS OGSÅ: Opskrift på pølsehorn

♡ 1000 tak fordi du læste med i dag ♡

Tina

Du kan altid blive opdateret på de sidste nye opskrifter fra bloggen på FACEBOOK og på BLOGLOVIN

Pizzasnegle

- lækre pizzasnegle til f.eks. børnefødselsdagen eller madpakken

Bagetid 15 minutter
Antal 16 stk
Forfatter Hverdagsro.dk

Ingredienser

Dej:

  • 1 dl håndvarmt vand
  • 1 dl græsk yoghurt el.lign.
  • 35 g gær
  • 1 tsk salt
  • 50 g blødt margarine eller smør
  • ca. 6 dl hvedemel

Fyld:

  • 1 ds. tomatpuré
  • 1 pose revet ost (ca. 1,5 dl)
  • 1 pakke skinke i strimler
  • 1 dåse majs
  • pizzakrydderi
  • olivenolie
  • groft salt

Desuden:

  • 1 æg

Sådan gør du

Dej:

  1. Opløs gæren i det håndvarme vand, og rør yoghurt og salt i.

  2. Rør den bløde margarine i, og tilsæt til sidst melet lidt efter lidt til dejen er blød og smidig.

  3. Lad dejen hæve ved stuetemperatur med et rent viskestykke over i cirka 1 time.

Lav pizzasneglene:

  1. Rul dejen ud til en stor firkant. Tip: Det gøres lettest ovenpå et stykke bagepapir. Den udrullede dej skal have cirka samme størrelse som papirarket.

  2. Smør hele dejstykket med et tyndt lag tomatpuré. Drys herefter med ost, skinke og majs. Drys pizzakrydderi over til sidst.

  3. Pensl kanten af dejen med sammenpisket æg, og rul så stykket sammen til en pølse (så stramt som muligt). Tip: Brug bagepapiret når du ruller stykket sammen.

  4. Pølsen skæres nu forsigtigt i skiver - hver skive skal være ca. 1,5 cm tyk. Sæt sneglene på en bageplade med bagepapir på, og dryp med lidt olivenolie samt drys med lidt mere pizzakrydderi og lidt groft salt.

    Tip: Når du sætter sneglene på pladen, så placér dejenden der sidder på ydersiden af sneglen nede under sneglen. Så bliver de pænest!

  5. Lad dem efterhæve cirka 20-30 minutter mens ovnen varmes op.

  6. Bages ved 200 grader (ingen varmluft) i ca. 15 minutter til de har fået lidt farve.

  7. Pizzasneglene er fryseegnede.

Du vil måske også kunne lide

2 comments

Aase Lundqvist 12. oktober 2018 at 9:58

Hej Tina, skal den rulles sammen på den korte eller lange led?

Reply
Tina 14. oktober 2018 at 17:00

Hej Åse. Fra kort side til kort side 🙂 Kh Tina

Reply

Leave a Comment

Opskrift Vurdering