Vi kan vældig godt lide mexikansk mad hjemme hos os, og engang imellem er det skønt at variere det lidt, så det ikke altid lige ender i tacoskaller eller fajitas. Denne gang blev det til en gang fyldte mexikanske snackpeber, som smagte helt forrygende godt. Vi fik et godt groft brød til, men kogte ris ville også have været et godt match.
Retten er skøn som en hverdagsret, da den både er ret hurtigt lavet, og hører til i den prismæssigt billige ende af skalaen 🙂 Beregn 2 stk snackpeber per person, da der ikke kan være så meget fyld i snack peber som i f.eks. de almindelige peberfrugter.
LÆS OGSÅ:
Opskrift på fyldte tomater
Opskrift på fyldte squash
Opskrift på fyldte peberfrugter
♡ Tak fordi du læser med på Hverdagsro.dk ♡
Du kan altid blive opdateret på de sidste nye opskrifter fra bloggen på FACEBOOK og på BLOGLOVIN
Fyldte mexikanske snackpeber
Ingredienser
Kødfyld:
- 400 g oksefars
- 3 rødløg
- 3 fed hvidløg
- 15 cherrytomater
- 1 æble
- 1 spsk hakkede syltede jalapenos
- 1 dl rosiner
- 1 tsk kanel
- 1 tsk spidskommen
- salt, peber
- olie til stegning
Desuden:
- 8 røde snackpeber
- 1 pose revet ost (gerne den orange cheddar)
Tilbehør:
- groft brød eller ris
Sådan gør du
-
Hak løg og hvidløg fint, og steg dem gennemsigtige ved middel varme.
-
Skru op for varmen, og tilsæt farsen lidt efter lidt, og lad det simre nogle minutter, inden du tilsætter halverede cherrytomater, finthakket æble, rosiner og krydderier. Lad hele herligheden stege ved middelvarme i 10 minutter.
-
Halvér de røde snackpeber, og tag kernerne ud.
-
Fyld hver halve peberfrugt med kødfyld, og stil dem tæt i en bradepande (der lige først smøres med lidt madolie). Drys til slut ost over hele herligheden, og sæt det i ovnen, hvor det skal have ca. 25 minutter ved 200 grader (eller 180 grader med varmluft).
-
Servér enten med kogte ris eller et lækkert groft brød til.