Her i sommerperioden hvor der grilles rigtig tit er det skønt at kunne variere nogle af klassikerne lidt. Disse grillspyd er som sådan helt almindelige – du kan fylde dem med præcis det du har lyst til, eller hvad du nu har i køleskabet. Det der gør dem lidt anderledes er, at de inden grillningen vendes i pankorasp – heraf navnet (Pankopanerede grillspyd). Pankoraspen gør at spyddene får en rigtig lækker lidt knasende overflade, og så kan jeg faktisk også rigtig godt lide udseendet de får. Det bliver lige en anelse mere rustikt.
Held og lykke med grillningen, og ha’ en dejlig torsdag!
♡ Tak fordi du læser med på Hverdagsro.dk ♡
Du kan altid blive opdateret på de sidste nye opskrifter fra bloggen på FACEBOOK og på BLOGLOVIN
Pankopanerede grillspyd
Ingredienser
- 1 pakke kyllingekød i strimler (eller 2 kyllingebryster)
- 1 peberfrugt (min var orange)
- 8 cocktailpølser
- 8 brune champignons
- 8 cherry tomater
- 2-3 forårsløg
- 4 spsk barbecue sauce (eller marinade)
- 1 dl pankorasp
- 8 bambusspyd
- salt, peber
Sådan gør du
-
Rens grønsagerne. Peberfrugten skæres i store stykker, og forårsløg i ca. 5 cm. stykker.
-
Del alle ingredienserne i 8 lige portioner, og sæt alle ingredienserne på bambusspyddene. Tip: Lad evt dine bambusspyd trække i vand en times tid først, så er der mindre risiko for at de knækker på grillen. Jeg plejer dog ikke selv at gøre det.
-
Spyddene med mad pensles let med barbecuesauce (eller en marinade) og vendes herefter i pankorasp. Drys med salt og peber.
-
Grilles på alle sider.
-
Serveres f.eks. med flutes og salat.