Hvis du står og mangler en idé til en virkelig nem – og SUPER lækker – forret på grillen, så kommer der én lige her! Grillet brie med pesto er en af mine absolutte yndlingsforretter, og så tager den snart sagt ingen tid at lave. De varme brier tages direkte fra grillen og sættes på bordet i grillbakken.
Med en ske kan man så skovle en passende mængde over på sin tallerken, og spise det med f.eks. ristede (grillede) tynde skiver brød, grissinier eller kiks. Det vigtigste er sådan set, at brødet der spises til helst skal knase lidt, for at få den der lækre kontrast til den flydende bløde ost.
Kan varmt anbefales!
♡ Tak fordi du læser med på Hverdagsro.dk ♡
Du kan altid blive opdateret på de sidste nye opskrifter fra bloggen på FACEBOOK og på BLOGLOVIN
Grillet brie med pesto
Ingredienser
- 2 små runde brier (diameter ca. 12 cm - alternativt én større)
- 1 glas grøn pesto
- 3-4 soltørrede tomater i olie
Sådan gør du
-
Læg de hele brier i en grillbakke.
-
Dæk hele toppen med et godt lag grøn pesto.
-
Skær (eller klip) de soltørrede tomater i små tern, og drys dem på toppen.
-
Sæt bakken på grillen over indirekte varme. De er klar når de har "pustet sig lidt op" og fået lidt farve, og pestoen begynder at flyde lidt ned ad siderne. Osten vil være flydende indeni når du skærer i dem med en ske.
-
Sérver de rygende varme oste med noget brød til der knaser (f.eks. tynde skiver brød der ristes på grillen, grissini eller kiks).