Atomic Turds er én af de små grillhapsere vi efterhånden har lavet virkelig mange gange hjemme hos os. De egner sig helt perfekt som sådan en lille snack forret, inden hovedretten smides på grillen. Vi plejer at bruge almindelige jalapenõs til atomic turds, men selv med disse kan det være som at spille russisk roulette mht hvor stærke de er.
Vi havde ét år en plante, hvor mange af dem nærmest smagte som helt almindelige grønne peber, og så var der altså bare lige enkelte hvor flammerne kastede sig rundt i munden. Til atomic turds er det fint hvis man bruger chili af sådan medium styrke – de må gerne smage af noget, men de skal heller ikke (efter min smg) være overdrevet stærke.
God fornøjelse!
♡ Tak fordi du læser med på Hverdagsro.dk ♡
Du kan altid blive opdateret på de sidste nye opskrifter fra bloggen på FACEBOOK og på BLOGLOVIN
Atomic Turds
Ingredienser
- 8 semi-stærke jalapenõs
- 16 cocktailpølser
- 16 skiver bacon
- flødeost (f.eks. Philadelphia neutral eller med krydderier)
Sådan gør du
-
Start med at skære bunden af dine jalapenõs, halvér dem på langs og rens dem for kerner indeni. Tip: Gør gerne det hele med handsker på, da chili saften kan være svært fæl at få på fingrene!
-
Fyld hulrummet i hver halve chili op med flødeost.
-
Halvér cocktailpølserne, og fyld 2 halve i hver halv chili.
-
Til slut vikles en skive bacon rundt, så der dannes en lille "pakke".
-
Grilles i foliebakke på grillen. Tip: Kan også laves ved høj varme i ovnen.