For mange år siden rejste manden og jeg rundt en sommer i USA. Vi havde en såkaldt “stand by” billet med et amerikansk luftfartsselskab, og kunne så flyve ubegrænset – hvis altså bare der var plads på flyet. Vi havde en flyplan, hvori der også stod hvilke afgange der blev serveret mad på, og den benyttede vi os ret meget af. Vi var unge og relativt fattige, så vi fløj på de afgange hvor vi blev bespist – så kunne vi spare det i den anden ende 🙂 Nu var der så bare lige det ved det, at selskabet kun skiftede deres menu én gang om måneden, og det vil sige at man fik det samme til frokost. Hver gang! Og det var så pastasalat. Med lucernespirer. Manden i huset har faktisk hverken spist pastasalat ELLER lucernespirer siden!
Men jeg kan altså godt stadig lide en lækker pastasalat. Det her er én af mine favoritter. Den er så lækker med smagen af både kylling og bacon, der bliver lækkert suppleret af karry. Jeg brugte denne gang min hjemmeblandede karry, som smager super lækkert (få opskriften lige her).
♡ Tak fordi du læser med på Hverdagsro.dk ♡
Du kan altid blive opdateret på de sidste nye opskrifter fra bloggen på FACEBOOK og på BLOGLOVIN
Pastasalat
Med kylling og bacon
Ingredienser
- 400 g pastapenne
- 1 rød peber
- 200 g ærter
- 1 rødløg
- 3 forårsløg
- 10 grønne asparges
- 2 stk kyllingebryst
- 1 pakke bacon i tern
Dressing:
- 3 dl græsk yoghurt
- 1 dl let mayonnaise
- 1 spsk karry
- 1 tsk hvidløgssalt
- 2 tsk sukker
- 3 spsk limesaft
- 1 spsk æbleeddike
- 2 tsk salt
- friskkværnet peber
Sådan gør du
-
Kog pastaen i rigeligt vand. Når den er kogt køles den af.
-
Snit alle grønsager fint.
-
Steg bacon på en pande. Skær kyllingen i små tern, og steg dem herefter i resterne af baconfedtet plus lidt ekstra olie (hvis det behøves).
-
Køl kødet af.
-
Bland alle ingredienser til dressingen, og bland salaten sammen (pasta + kød + grønsager).
-
Lad den hvile i køleskabet et par timer før den skal spises, og servér evt med en skive landbrød til.