Den kommende uge starter blidt ud med en dejlig fridag – 2. pinsedag. Onsdag drager familiens yngste på lejrskole til Bornholm – det glæder han sig til. Ellers bliver ugen relativt normal hos os, så der er atter engang tid og energi til lidt kreativ madlavning efter nogle lidt for travle arbejdsuger 🙂
Det er jo som sædvanlig vores egen families madplan jeg deler med jer her, så de opskrifter der ikke i forvejen kommer fra hjemmesiden, vil i de fleste tilfælde blive lagt på som links i løbet af ugen. Jeg tilbyder hverken en færdig indkøbsliste til planen eller et overslag på ugens madbudget – udelukkende lidt god inspiration! Måske kan vores families madplan inspirere dig til de retter I skal have i den kommende uge. Ellers tag et kig rundt på bloggen – det kan være der er andre retter der frister!
Vores plan for uge 21 ser sådan her ud:
Mandag: Mexikanske tacos
Tirsdag: Gammeldags grydekylling med rabarberkompot og nye kartofler
Onsdag: Salat med bagte tomater og marineret mørbrad
Torsdag: Fyldte græske bøftomater med oksesmåkød
Fredag: Grillspyd med granatæblesalat + dessert: Jordbærtærte
Lørdag: Kartoffelpizza med gedeost og brændenældepesto
Søndag: Mixed grill