Pasta med bacon må klart høre til en af de nemmeste (og billigste) pastaretter jeg kan tænke mig – den kan stå klar på bare 20 minutter, og smager skønt. Kombinationen af krydderier er lidt usædvanlig; bl.a. indeholder saucen karry, soya sauce og barbecuesauce – tilsammen giver de den lækreste smag til denne pastaret. Hjemme hos os har retten altid heddet “Kelds Pastaret”, da det faktisk var manden i huset der i sin tid komponerede den. Og det gjorde han rigtig godt!
♡ Tak fordi du læste med på Hverdagsro.dk ♡
Du kan altid blive opdateret på de sidste nye opskrifter fra bloggen på FACEBOOK og på BLOGLOVIN
Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til opskriften, er du meget velkommen til at stille dem i kommentarfeltet under opskriften.
Pasta med bacon
Ingredienser
- 1 stort løg
- olivenolie
- 1 frisk rød chili
- 1-2 fed hvidløg
- 1 dåse flåede tomater (hakkede)
- 1 pakke bacon i tern
- 3 spsk barbecuesauce
- 1,5 tsk karry
- 1 tsk salt
- 2 tsk soya sauce
- 2 dl vand
- 1 pose pastapenne (tørre)
- parmesanost
Sådan gør du
-
Svits bacon til det får farve. Læg det på et stykke køkkenrulle så det kan dryppe lidt af. Sæt det væk.
-
Hak løget og svits det til det er blødt i baconfedt og olivenolie.
-
Tilsæt den hele chili, frisk hvidløg (groft hakket).
-
Tilsæt bacon, de flåede tomater og vand. Når det koger tilsættes barbecuesauce, karry, salt og soya sauce. Kog videre for middelsvag varme 10-15 minutter. Jævnes evt en lille smule hvis det er nødvendigt.
-
Imens retten simrer koger du pastaen.
-
Hæld vandet fra pastaen når det er kogt. Bland pastaen sammen med saucen (fisk chilien op og brug den evt som pynt), og servér retten. Drys med friskrevet parmesanost.