Host… snøft… atjuuu!!! Det er årstid for forkølelser lige nu, og hele familien herhjemme er da også mere eller mindre ramt. Så irriterende! Men altså, vi må bare se at få kureret på det, så de røde næser atter kan få deres normale farve.
Et af midlerne vi tester i disse dage er sunde hjemmelavede ingefær shots. Drik hvad der svarer til et snapseglas fuldt, og drik det iskoldt. Det giver et effektivt boost af c-vitaminer, og styrker immunforsvaret. Jeg synes også at denne version smager godt (jeg er ikke stor fan af de færdiglavede jeg har smagt), og jeg er sikker på at det hjælper! Og så er det ekstremt meget billigere at lave sin egen, end at købe de færdige i supermarkederne. Siger det bare 😉
Du behøver ingen juicer for at lave ingefær shots; denne version laves i en blender. Jeg brugte en stavblender, hvor jeg blendede i det medfølgende blenderglas (det samme du bruger også til f.eks. nødder).
♡ Tak fordi du læste med på Hverdagsro.dk ♡
Du kan altid blive opdateret på de sidste nye opskrifter fra bloggen på FACEBOOK og på BLOGLOVIN
Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til opskriften, er du meget velkommen til at stille dem i kommentarfeltet under opskriften.
Ingefær shots
Ingredienser
- 15-20 g skrællet ingefær
- 1 citron
- 2 dl vand
- 2 spsk akaciehonning
Sådan gør du
-
Skær den skrællede ingefær i tern, og fyld dem i en blender med 1 dl. vand. Blend til ingefæren er findelt.
-
Si blandingen gennem en finmasket si.
-
Tilsæt yderligere 1 dl. vand, citronsaft og akaciehonning.
-
Sæt i køleskab og drik når det er iskoldt.
-
Tip: Frys det evt ned i en isterningbakke - hver "terning" svarer til ét shot. I køleskab kan det holde sig i ca. 3 dage.