Så blev det fredag igen, og vi byder velkommen til Happy Hour Friday her på Hverdagsro. I dag med en lækker gammel kending, nemlig en Kir Royale. En Kir er baseret på en lækker solbærlikør – en Créme de cassis. Så faktisk er det en drink vi typisk ville servere på terrassen en dejlig lun sommeraften. Det skal dog ikke forhindre os i at nyde den også på en kølig novemberaften med ild i brændeovnen 🙂 Rigtig god weekend!
Du kan måske også lige:
Hyldeblomst mimosa
♡ Tak fordi du læste med og velbekomme ♡
Happy Hour Friday: Kir Royale
Forb. tid 2 minutter
Samlet tid 2 minutter
Antal 1 pers.
Ingredienser
- 2 cl. crème de cassis
- Spumante / champagne (tør)
Sådan gør du
-
Hæld crème de cassis i et champagneglas.
-
Top op med kold spumante / champagne.
-
Servér straks.