Den her version af chili con carne er virkelig nem, da den ikke indeholder et væld af forskellige ingredienser, som så mange andre chilier. Den er ikke bare nemt lavet (den passer stort set sig selv) – den smager også super godt! Der er tilsat lidt barbecue sauce – det lyder spøjst, men giver et virkelig lækkert pift til retten samt jævner konsistensen.
Du kan evt. servere den med ris til, men flutes er også lækkert og nemt tilbehør. Plus naturligvis en klat græsk yoghurt på toppen!
Andre lækre hverdagsretter med oksefars:
Moussaka med parmesan
Hverdagsgryde
Lasagne
♡ Tak fordi du læste med og velbekomme ♡
Chili con carne - den nemme version
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 1 time
Samlet tid 1 time 10 minutter
Antal 4 pers.
Ingredienser
- 400 g oksefars
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 ds. flåede hakkede tomater
- 1 ds. kidney bønner
- 2,5 dl. oksebouillon
- 2 tsk chilipulver
- 3-4 tsk blandingskrydderi jeg bruger en italiensk "arrabiata" blanding, med hvidløg / persille / chili m.m.
- 2 spsk barbecue sauce gerne hot
- salt peber
- Tilbehør:
- Ris eller flutes
- Græsk yoghurt 2%
Sådan gør du
-
Hak løg og hvidløg, og steg dem møre.
-
Tilsæt farsen lidt efter lidt, så det hele bliver brunet.
-
Tilsæt tomaterne, bouillon, chili, salt og peber, og lad retten simre i 30 minutter.
-
Skyl bønnerne i en si, og rør dem i retten sammen med de øvrige krydderier.
-
Kog chilien videre ved svag varme i yderligere 30 minutter.
-
Tilsæt barbecuesaucen - det vil jævne den tynde sauce, og give en forrygende smag!
-
Serveres med ris eller flutes, samt en klat græsk yoghurt på toppen.