Så blev det fredag igen – og tid til denne uges HAPPY HOUR FRIDAY! I denne uge med opskrift på en lækker Cherry Bomb, for alle os der elsker smagen af kirsebær.
Jeg er i denne uge i Japan – landet som klart er verdens førende når det i foråret gælder smukke blomstrende kirsebærtræer. De fantastiske lyserøde blomster går igen i masser af tekstil designs man ser i Japan , og lækre kirsebær fås i supermarkederne i Tokyo året rundt. Så hvad er mere nærliggende i denne uge, end en opskrift der indeholder det røde guld!
Jeg håber at I vil nyde smagen af kirsebær i en lækker Cherry Bomb til at skyde weekenden i gang med manér!
Du vil måske også kunne lide disse drinks:
Kir Royale
Granatæble Fizz
Screwdriver
♡ Tak fordi du læste med og velbekomme ♡
Cherry Bomb
Forb. tid 5 minutter
Samlet tid 5 minutter
Antal 1 pers.
Ingredienser
- 1 dl. kirsebær juice sour cherries
- 1 spsk. sukkersirup
- 3 cl. hvid rom
- 3 cl. creme de cassis
- isterninger
- danskvand
Sådan gør du
-
Mix kirsebær juice, sukkersiruk, rom og creme de cassis i glasset.
-
Fyld op med isterninger, og top op med danskvand.
-
Alkoholfri version: Udelad creme de cassis og rom.