Jeg har lavet tandoori kylling ret mange gange, og de fleste opskrifter er noget med at marinere kyllingen i timevis inden man kan gå i gang. Og det smager også super godt, men engang imellem er det praktisk også at kunne lave det lidt hurtigere.
Den her opskrift fandt jeg på vores ferie til Edinburgh (ikke specielt indisk!), og den tager under en halv time at lave – fra start til slut! Den smager dejligt, så en let og hurtig hverdagsret. Serveres med ris.
Du vil måske også kunne lide:
Indisk gryde
Mango Lassi is
♡ Tak fordi du læste med og velbekomme ♡
Tandoori kylling
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 4 pers.
Ingredienser
- 4 kyllingebryst stykker
- 3 spsk tandoori krydderi findes bl.a. fra Santa Maria
- 2 røde peberfrugter
- 2 løg
- olivenolie
- Tilbehør: ris
Sådan gør du
-
Bland i en dyb tallerken tandoori krydderiet med 3-4 spsk vand. Det bliver til noget der ligner tomatpuré.
-
Pensl hvert stykke kylling med blandingen, og læg dem i en smurt ovnfast fad.
-
Snit peberfrugterne fint, og hak løgene fint. Drys begge dele over kyllingestykkerne.
-
Sprinkl lidt olivenolie ud over retten, og dæk fadet med staniol.
-
Bages i ovnen ved 200 grader i 20 minutter.
-
Serveres med ris.