Vi fik rejeburgere til aftensmad i går, med hjemmerørt Thousand Island dressing til. Det er og bliver altså bare klassikeren over alle klassikere i min dressing verden!
Det tager nærmest ingen tid at røre den selv, så hvis det skal være ekstra lækkert så spring ud i det. Den slår de fleste købe versioner med adskillige længder, og indeholder ingredienser de fleste alligevel har stående.
Dressingen kan laves med ren mayonnaise, men jeg foretrækker en lidt lettere variant med halv let mayo og halv græsk yoghurt (2%). Hvis du vil have dressingen tyndere, spæder du bare op med lidt vand.
♡ Tak fordi du læste med og velbekomme ♡
Thousand Island Dressing
Forb. tid 5 minutter
Samlet tid 5 minutter
Antal 2 ,5 dl.
Ingredienser
- 1 dl. let mayonnaise
- 1 dl. græsk yoghurt 2%
- 2 spsk ketchup
- 1 spsk. hvidvinseddike eller æbleeddike
- 1 tsk akacie honning eller sukker
- 1-2 finthakkede syltede agurker
- 1 tsk finthakket løg
- 0,5 spsk HP sauce kan udelades
- salt peber
Sådan gør du
-
Rør alle ingredienserne sammen, og stil på køl til dressingen skal bruges. Så bliver det ikke meget lettere!
-
TIP: Hvis dressingen skal være tyndere, spæder du op med lidt vand.