Der har været lidt stille på bloggen de sidste på dage – sommerferien tog lige over (det kender vi vist alle!). Vi var på en dejlig tur til Skotland – der kommer et indlæg lidt senere om nogle af de lækre madoplevelser vi havde derovre. Og jo, vi prøvede også haggis 🙂 Vi har stadig ferie i de næste par uger, men er hjemme igen, og skal vist bare hygge i hus og have, og nyde at have tid til nogle af de ting der ellers af og til kan hænge lidt.
I aften skal vi have en gang lækre salat wraps. Det er en let og lækker udgave af de almindelige wraps man laver med en mexikansk pandekage – man skifter i princippet bare pandekagen ud med et rimeligt stort (og ikke for tyndt) salatblad. Kødsaucen kan enten laves med egen krydderiblanding, eller med en færdigkøbt (f.eks. en taco blanding). Wrap’sene spises med fingrene.
♡ Tak fordi du læste med og velbekomme ♡
Salat wraps
Ingredienser
- Kødsauce:
- 400 g oksefars
- 2 spsk olivenolie
- 2 spsk tomatpuré
- 1 dl. vand
- 1 tsk paprika
- 0,5 tsk hvidløgspulver
- 0,5 tsk chilipulver
- salt peber
- Servering:
- 1-2 salathoveder de enkelte blade skal være rimeligt store - romaine salat er godt
- revet ost
- 1 dåse majs
- 1 glas salsa alternativt kan du selv lave det
Sådan gør du
-
Opvarm olivenolie i en gryde, og steg tomatpuréen et øjeblik.
-
Tilsæt oksefarsen lidt ad gangen til alt farsen har delt sig.
-
Hæld vand ved, og tilsæt krydderier.
-
Lad retten simre 5-10 minutter, til kødet er stegt.
-
Servering:
-
Lad folk selv samle deres salat wraps ved bordet.