SOMMER! Need I say more? Solen skinner derude, der er tændt op i grillen, alting blomstrer, fuglene synger. Nå ja, og så er det ovenikøbet weekend. Det bli’r da ikke meget bedre end det! Det skulle da så lige være at få et glas iskold Sangria serveret, når man ligger i solstolen.
Her kommer opskriften på en virkelig skøn én af slagsen. Den er baseret på rosé vin, og er smækfyldt med lækkert frugt og masser af is. Lav den 15 min. før den skal serveres.
Du finder masser af lækre drinks opskrifter lige her
♡ Tak fordi du læste med og velbekomme ♡
Sangria med rosé
Ingredienser
- 1 flaske rosévin
- 1 dåse Pellegrino med blodappelsinsmag
- 2 ferskner eller nektariner
- 2 appelsiner øko
- 0,5 cantaloupe melon
- Masser af isterninger
Sådan gør du
-
Ferskner og appelsiner skæres i både (appelsinerne skrælles lige først).
-
Melonen skæres i tern.
-
Alle ingredienser blandes i en glaskande, og hviler 15 min.
-
Servér!