Der er ikke noget så lækkert som hjemmelavede hvidløgs croutons til supper eller drysset på alverdens salater. Et godt tip: Hvis du har rester af lyst brød liggende der er blevet lidt tørt, så skær det op i små terninger, og frys dem ned. Når du så skal bruge croutons i en ret, er det let at tage en pose op af fryseren, og lave de enormt hurtigt-lavede små tingester 🙂 De smager bedst når de er nylavede (og afkølede), men kan sagtens laves en dag i forvejen hvis de opbevares i en tætsluttende beholder.
Brug f.eks. dine croutons i lækre hjemmelavede supper:
Tomatsuppe
Græskarsuppe
♡ Tak fordi du læste med og velbekomme ♡
Hvidløgs croutons
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 12 minutter
Samlet tid 17 minutter
Ingredienser
- Lyst brød - mængden afhænger af hvor mange croutons du vil lave
- Olivenolie
- Hvidløgssalt
Sådan gør du
-
Skær brødet i små tern (1-2 cm på hver led)
-
Læg bagepapir på en bageplade, og læg brødterningerne herpå i et enkelt lag.
-
Stænk godt med olivenolie over (så alle croutons får noget) og drys med hvidløgssalt.
-
Bages i ovnen v. 200 grader i ca 12-13 min. til de har fået kulør.